Zašto je računovodstvo tajni sastojak svakog poslovanja?

11 septembra, 20200
Why-accounting-is-secret-ingredient-of-a-business_SRB.jpg

Sigurno ste bar jednom u životu poželeli da pokrenete startup, da registrujete svoje preduzeće i uplivate u preduzetničke vode. Nema ništa lepše od momenta kada se sve kockice poklope i kada svoje iskustvo, znanje i umeće možete pretočiti u celinu zvanu firma. 

Svesni smo svi da put preduzetnika nije ni malo lak, da postoji gomila prepreka. Pozitivna stvar je ta da i pored svih stresnih situacija, ipak postoji svetla tačka koju možemo iskoristiti.
Pored gomile besplatnih alatki, saveta stručnjaka i sopstvene intuicije, ne smemo zanemariti jednu oblast koja igra veoma važnu ulogu prilikom pokretanja sopstvenog business-a.
Ta uloga pripada ni manje ni više Vašem budućem računovođi. 

Računovodstvene usluge bitan su faktor prilikom otvaranja firme, koji najčešće nesvesno zanemarujemo. Zašto se to dešava? Zato što smo zaokupljeni birokratijom, strahovima, entuzijazmom i ostalim pratećim tehnikalijama koje se javljaju. Upravo iz tog razloga, može se desiti da zaboravimo pravi opis posla jednog računovođe.
Posmatrajmo to ovako – za sve nas računovodstvene usluge su potreba i obaveza…nije velika greška, ali šta nama treba od računovođe prilikom pokretanja business-a? Treba nam spona između nas i naših poslovnih saradnika (u ovom slučaju bankara i pravnika). 

Dakle, bitan je ugao gledanja i bitna je Vaša potreba u datom momentu.
Stvar je vrlo jednostavna, firma bez računovodstva nije potpuna, bilo da ste na početku ili ste već duže vreme u samostalnim vodama.
Tim Kreativnih Finansija se uvek trudi da odgovori na sva pitanja klijenata. Upravo iz tog razloga, svojim klijentima uvek ističemo da su računovodstvene usluge tajni sastojak svakog uspešnog poslovanja.
Važno je da svoje ideje i planove naglasite svom knjigovođi kako bi u svakom momentu mogli da donosite ispravne poslovne odluke.
Ono što volimo da napomenemo jeste da svaki business ima svoj paket, odnosno nisu sve računovodstvene usluge za svako pravno lice.
Vrlo je važno da imate mogućnost izbora, zato smo i kreirali čak 4 vrste paketa i verujemo da svaki od njih čeka svog klijenta.
Za sve ostale informacije Vam stojimo na raspolaganju.
Kreativne Finansije, jer igramo u istom timu.

EditorCF


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *