Gde se kriju novi klijenti?

1 септембра, 20200
Kako-do-novih-klijenata.jpg

Do sada je već poznato da računovođe pružaju kompleksne i visokokvalifikovane usluge. Ono što se nekada čini otežavajućom okolnosti jeste način do kojeg ćete doći do svoje baze klijenata, jer na kraju krajeva reč je o „prodaji“ usluga, a ne konkretnih proizvoda.
Međutim, okolonosti su se promenile i nastavljaju da se menjaju.

Danas, uz pomoć oglašavanja na društvenim mrežama, možete doći do svojih klijenata. Naravno da nije sve u oglašavanju, još uvek su na ceni znanje, iskustvo, organizovanost…sve ono što krasi dobru uslugu.
Međutim, da li postoji dodatna opcija uz pomoć koje možete doći do prvih, drugih ili čak trećih klijenata?
Dobra vest je da i te kako postoji…
U svetu business-a, partnerstvo ima jako značenje. Ono podrazumeva poslovni odnos između dve firme ili čak više fizičkih lica. Ali šta se dešava kada se spoje partnerstvo i freelance posao? Kada ste u prilici da iskoristite benefite samostalnog poslovanja sa podrškom firme koja stoji iza Vas?
Baš tako…Kreativne Finansije Vam nude mogućnost dodatnog ili jedinog posla. Nudimo Vam da sami kreirate svoj poslovni put.

Konstantno smo u potrazi za novim i progresivnim kompanijama/pojedincima koji se mogu pridružiti našoj mreži partnera kako bismo na taj način udružili snage.

Ono što nas još čini jakim timom, jeste prilagodljivost i razumevanje. Svesni smo da svako ima svoju definiciju uspešne karijere, kao i ritam rada.
Neki od nas su rođeni za fiksno radno vreme, a neki na sam pomen fleksibilnog radnog vremena ne mogu sakriti zadovoljstvo.

Računovodstvo kao dodatni ili jedini posao? Izbor je na Vama.
Ono što treba da znate jeste da u obe varijante, niste sami.

Ukoliko ste spremni da sa nama ostvarite Vašu poslovnu viziju i budućnost, kontaktirajte nas putem telefona na +381600622942 ili nam pišite na office@creativefinance.rs.

Sa Vama na putu do uspeha.

 

EditorCF


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *