Članovi tima - Creative Finance

Naš tim biće najbolji prijatelj Vašim finansijama. Lojalnost, internacionalno iskustvo i gostoprimstvo su naši glavni pokretači.
UPOZNAJTE NAS

Tim Kreativnih Finansija

Važno je za koji tim igrate.Računovođa

Gorica Petrović

Gorica poseduje višegodišnje iskustvo iz oblasti finansija.
Finansije i računovodstvo su joj u krvi, jer i sama potiče iz porodice koja je među prvima posedovala knjigovodstvenu agenciju u Srbiji.
Osnovne studije, uspešno je okončala na Ekonomskom Fakultetu Univerziteta u Beogradu. Specijalističke studije “Poreski savetnik”, završila je na Pravnom Fakultetu Univerziteta u Beogradu, a već 2000. godine, stekla je zvanje ovlašćenog računovođe pri SRRJ, kao i zvanje revizora koje joj je dodelilo Ministarstvo Finansija. Smatra da je konstantno učenje i nadograđivanje znanja prioritet u svakom poslu. Svom poslu pristupa entuzijastično i temeljno. Tečno govori ruski i engleski jezik.
Računovođa

Nina Škondrić

Nakon što je uspešno okončala svoje obrazovanje iz oblasti marketinga i finansija na Akademiji poslovnih strukovnih studija u Beogradu, svoj dalji razvoj nastavila je radeći na poziciji računovođe, najpre za domaće, a potom i za strane klijente.Nina smatra da pored formalnog obrazovanja, svaki računovođa mora posvetiti pažnju nadograđivanju istog. Upravo iz tog razloga, Nina nastavlja da prati novine i trendove iz sveta finansija.Sa svojim svakodnevnim poslovnim izazovima, uspešno nastavlja svoj rad u računovodstvu i finansijama u okviru Kreativnih Finansija.S obzirom na to da je ruskog porekla, tečno govori i ruski i srpski jezik.
Knjigovodja

Sanja Mitić

Zavrsila srednju ekonomsku skolu, smer ekonomski tehnicar. Poseduje dugogodisnje radno iskustvo u oblasti finansija, racunovodstva, finansijskog izvestavanja i analize za kompanije razlicitih poslovnih delatnosti. Iskustvo i znanja sticala u kompanijama domace i strane vlasnicke strukture. U kompaniji Kreativne finansije bavi se knjizenjima svih vrsta poslovnih promena, placanjima kroz e-banking aplikacije,
komunikacijom sa poreskim organima kao i obradom strucnih tema vezanih za sajt kompanije.


UPOZNAJTE NAS

Naš tim eksperata

Važno je za koji tim igrate.


LEGAL EXPERT

Milan Dobrosavljević

Svoje višegodišnje iskustvo sticao je radeći za advokatske kancelarije, kao i srpsku vladu.
Kao viši partner i izvršni direktor advokatske i lobističke firme Beogradski Pravni Konsultanti, Milan nastavlja da gradi svoju karijeru kao član međunarodne grupe advokatskih društava 5C Law, sa sedištem u Roterdamu, ali i kao specijalni savetnik u mreži sa sedištem u Forek-u za međunarodnu politiku i regulatorne savetnike (FIPRA) u Briselu.
Budući da njegovom internacionalnom iskustvu nema kraja, Milan Dobrosavljević trenutno uživa poziciju potpredsednika u okviru poslovnog Izraelskog Udruženja Srbije, člana Nacionalnog izbornog odbora za Grčko veće nacionalne manjine i kao predsedavajućeg Nadzornog odbora Privredne komore Zelene Srbije.
Tečno govori francuski, engleski i maternji srpski.BANKING EXPERT

Bojan Timotijević

Potpredsednik grupe kompanija Swiss International Partners & Alpha Partners, kao i Executive Sales Director Udruženja Dobrodošli u Srbiju.
Sa 12 godina bankarskog iskustva u jednoj od najvećih bankarskih grupacija, sarađivao je sa velikim brojem najvećih međunarodnih grupa i kompanija koje posluju u Srbiji.
Bojan Timotijević je bankarski specijalista koji će vam ponuditi najbolje rešenje za razvijanje poslovnih prilika.
Tečno govori engleski i srpski.LEGAL EXPERT

Nebojša Sević

Iskusni izvršni menadžer sa više od 20 godina iskustva u kompaniji Zepter International.
Radom u Austriji, Poljskoj, Monaku, Rumuniji i Srbiji, na izvršnim pozicijama u kompaniji Zepter, stekao je dragocena iskustva u planiranju, sprovođenju, upravljanju i nadgledanju ukupne poslovne strategije kompanije.
Takođe se nalazio na mestu direktora izvoza u kompaniji Rubin.
Zahvaljujući širokom iskustvu i znanju iz oblasti prava, finansija, prodaje i marketinga, može Vam pomoći da pokrenete, optimizirate i poboljšate svoje poslovanje.
Tečno govori engleski i srpski jezik.NAJBOLJI PRIJATELJ VAŠEG POSLOVANJA

Upoznajte svoj novi tim