Članovi tima - Creative Finance

Naš tim biće najbolji prijatelj Vašim finansijama. Lojalnost, internacionalno iskustvo i gostoprimstvo su naši glavni pokretači.
UPOZNAJTE NAS

Tim Kreativnih Finansija

Važno je za koji tim igrate.Knjigovodja

Kristina

Zavrsila ekonomski Fakultet u Beogradu na smeru finansije, bankarstvo i osiguranje.

Vrlo analiticna i odlicno poznaje nacine poslovanja imajuci u vidu da se tokom petnaestogodisnjeg rada u bankama (BNP Paribas, Eurobank) bavila se procenom kreditnog rizika, finansijskom analizom klijenata i odobravanjem kreditnih plasmana banke. Odlicno poznaje Zakone u oblasti racunovodstva, revizije kao i poresko zakonodavstvo a svoje godinama sticano znanje upotpunila je licencom Ovlascenog racunovodje.

Slobodno vlada Engleskim jezikom.our team - Nina

Računovođa

Nina Vojinović

Nakon što je uspešno okončala svoje obrazovanje iz oblasti marketinga i finansija na Akademiji poslovnih strukovnih studija u Beogradu, svoj dalji razvoj nastavila je radeći na poziciji računovođe, najpre za domaće, a potom i za strane klijente.Nina smatra da pored formalnog obrazovanja, svaki računovođa mora posvetiti pažnju nadograđivanju istog. Upravo iz tog razloga, Nina nastavlja da prati novine i trendove iz sveta finansija.Sa svojim svakodnevnim poslovnim izazovima, uspešno nastavlja svoj rad u računovodstvu i finansijama u okviru Kreativnih Finansija.S obzirom na to da je ruskog porekla, tečno govori i ruski i srpski jezik.
Računovođa

Maja Negić

Nakon uspešno završenog Alfa univerziteta, Fakultet za ekonomiju i političke nauke, prosla je praksu u AIK Banci i svoj dalji razvoj nastavila radeći u računovodstvu Elektrotehničkog instituta, u velikom sistemu sa uspešnim kompanijama a zatim i u Moore Stephens računovodstveno – revizorskoj kompaniji . Dodatno se specijalizirala za bankarske garancije i menice, kao i finansijsko računovodstvo. Smatra da je konstantno učenje i ulaganje u sebe kombinacija za savršen uspeh, posebno u ovom poslu.

Tečno govori engleski i srpski jezik.


UPOZNAJTE NAS

Naš tim eksperata

Važno je za koji tim igrate.


LEGAL EXPERT

Milan Dobrosavljević

Svoje višegodišnje iskustvo sticao je radeći za advokatske kancelarije, kao i srpsku vladu.
Kao viši partner i izvršni direktor advokatske i lobističke firme Beogradski Pravni Konsultanti, Milan nastavlja da gradi svoju karijeru kao član međunarodne grupe advokatskih društava 5C Law, sa sedištem u Roterdamu, ali i kao specijalni savetnik u mreži sa sedištem u Forek-u za međunarodnu politiku i regulatorne savetnike (FIPRA) u Briselu.
Budući da njegovom internacionalnom iskustvu nema kraja, Milan Dobrosavljević trenutno uživa poziciju potpredsednika u okviru poslovnog Izraelskog Udruženja Srbije, člana Nacionalnog izbornog odbora za Grčko veće nacionalne manjine i kao predsedavajućeg Nadzornog odbora Privredne komore Zelene Srbije.
Tečno govori francuski, engleski i maternji srpski.BANKING EXPERT

Bojan Timotijević

Potpredsednik grupe kompanija Swiss International Partners & Alpha Partners, kao i Executive Sales Director Udruženja Dobrodošli u Srbiju.
Sa 12 godina bankarskog iskustva u jednoj od najvećih bankarskih grupacija, sarađivao je sa velikim brojem najvećih međunarodnih grupa i kompanija koje posluju u Srbiji.
Bojan Timotijević je bankarski specijalista koji će vam ponuditi najbolje rešenje za razvijanje poslovnih prilika.
Tečno govori engleski i srpski.LEGAL EXPERT

Nebojša Sević

Iskusni izvršni menadžer sa više od 20 godina iskustva u kompaniji Zepter International.
Radom u Austriji, Poljskoj, Monaku, Rumuniji i Srbiji, na izvršnim pozicijama u kompaniji Zepter, stekao je dragocena iskustva u planiranju, sprovođenju, upravljanju i nadgledanju ukupne poslovne strategije kompanije.
Takođe se nalazio na mestu direktora izvoza u kompaniji Rubin.
Zahvaljujući širokom iskustvu i znanju iz oblasti prava, finansija, prodaje i marketinga, može Vam pomoći da pokrenete, optimizirate i poboljšate svoje poslovanje.
Tečno govori engleski i srpski jezik.NAJBOLJI PRIJATELJ VAŠEG POSLOVANJA

Upoznajte svoj novi tim